Sluit je aan!

Echt handig, die fikse korting op Ajaxkaartjes - speciaal voor jou als lid van Ajax Jonge Schare. Zo kun je ondanks alle andere uitgaven die je als scholier hebt, toch gewoon naar Ajax.

Een paar van de voordelen:

• Voorrang op de kaartverkoop met je eigen Jonge Schare Clubcard
  • Sta op of langs het veld als vaandeldrager of ballenjongen/meisje
  • Krijg twintig keer per seizoen de krant Ajax Life, boordevol Ajaxnieuws

Ja, ik wil lid worden van Ajax Jonge Schare voor 26,50 per jaar.

Dit formulier kon niet worden verzonden om de volgende reden(en):
(*) verplicht

Lidmaatschap Ajax Jonge Schare

• Wat gebeurt er als ik te oud ben voor Ajax Jonge Schare?

Ben je bijna jarig en word je achttien jaar, dan maak je in de zomer de overstap van Ajax Jonge Schare naar Ajax Life. Je betaalt dan 27,50 euro per jaar en profiteert van dezelfde voordelen als bij de Ajax Jonge Schare, met uitzondering van de Laatste Kaartenactie.

• Als ik nu het formulier invul, wanneer ontvang ik dan het welkomstcadeau en mijn clubcard?

Zodra je aanmelding is verwerkt en je van ons een uitgebreide welkomstmail hebt ontvangen, worden binnen 2 tot 3 weken het welkomstcadeau (een sjaal van Ajax Jonge Schare) en je clubcard verstuurd.

• Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Bij het afsluiten van het lidmaatschap ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je deze nog eens wil doorlezen. De algemene voorwaarden kun je hier bekijken.

• Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn clubcard of lidmaatschap?

Je kunt dan het beste contact opnemen met Supportersvereniging Ajax: telefoonnummer 0900-232 2529, optie 5. De kosten zijn 0,35 eurocent per gesprek, plus de eventuele kosten voor het gebruik van mobiele telefoon. Of mail naar lidmaatschap@svajax.nl

• Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig hebt opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Let op: de automatische incasso vindt namens de Supportersvereniging Ajax in mei/juni plaats onder de naam SV Ajax, uitgevoerd door Buckaroo Stichting Derdengelden. Enkele dagen voor de incasso plaatsvindt, ontvang je hiervan bericht in je online betaalomgeving.

• Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je lidmaatschap kun je opzeggen via dit opzegformulier. Je dient voor 1 mei van enig jaar op te zeggen.

• Wanneer ontvang ik mijn clubcard?

Je clubcard aanvragen duurt gemiddeld 3 à 4 weken (je aanvraag moet namelijk ook nog even langs de KNVB). Zodra jij van ons een uitgebreide welkomstmail heb gehad, duurt het circa 2 tot 3 werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax. Hier vind je jouw gegevens terug, inclusief barcode en kun je kaartjes voor Ajaxwedstrijden kopen.

• Wat is Mijn Ajax?

Via Mijn Ajax kun je zelf altijd de status van je (seizoen)clubcard bekijken, je seizoenkaart(en) verlengen, je gegevens aanpassen, je barcode opvragen en wedstrijdkaarten kopen.

• Wat is het gezinslidmaatschap?

Als er al iemand in jouw gezin lid is en de krant Ajax Life ontvangt op hetzelfde adres, dan betaal je slechts 17,50 euro voor een volledig seizoen. De laatste maanden van het seizoen betaal je 10 euro. Je ontvangt dan geen extra krant. Er wordt automatisch gecontroleerd of je in aanmerking komt voor een gezinslidmaatschap. Het gezinslidmaatschap geldt alleen voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare, niet voor leden van Ajax Kids Club.

• Ik ben net lid geworden en heb nog geen clubcard gekregen. Toch wil ik een kaartje kopen voor een wedstrijd. Kan dat?

Na goedkeuring van je aanmelding, dat is op het moment dat jij van ons een uitgebreide welkomstmail met meer informatie hebt ontvangen, duurt het doorgaans twee werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax. Daar vind je dan jouw barcode om kaartjes te kunnen kopen.